Menu
Your Cart

Βότανα

Κατασκευαστής: Divinum
Η αγκινάραείναι ένα ακανθοειδές πολυετές φυτό. Η αγκινάρα έχει την ιδιότητα να μειώνει τις τιμές του λίπους στο αίμα, τα τριγλυκερίδια. Επίσης δρα αποτελεσματικά και αναστέλλει την παραγωγή της χοληστερίνης. Η αγκινάρα διεγείρει την ροή της χολής. Σύμφωνα με την Επιτροπή Ε και την ESCOP τεκμηρι..
1,50€
Χωρίς ΦΠΑ:1,50€
 Αλθαία  40gr
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Divinum
Η αλθαίαείναι ένα φαρμακευτικό βότανο, το οποίο συλλέγεται το καλοκαίρι και στην συνέχεια αποξηραίνεται. Οι δράσεις που έχει η αλθαία βρίσκονται στην ρίζα του φυτού. Οι ιδιότητες των φύλλων της χρησιμεύουν κυρίως στο ουροποιητικό σύστημα ενώ οι ιδιότητες των ριζών ωφελούν κυρίως στις φλεγμ..
2,20€
Χωρίς ΦΠΑ:2,20€
 Γαϊδουράγκαθο ανθός 25gr
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Divinum
Το Γαϊδουράγκαθοείναι ένα επιβλητικό φυτό και οι καρποί του αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τοξικές ηπατικές βλάβες, όπως προβλήματα που υπάρχουν στο συκώτι. Η επιτροπή Ε συνιστά τους καρπούς του γαϊδουράγκαθου διότι υποστηρίζει με τον καταλληλότερο τρόπο τις θεραπείες για τις χρόνιες ηπατοπ..
1,20€
Χωρίς ΦΠΑ:1,20€
 Λεβάντα 30gr
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Divinum
Η λεβάντααντιπροσωπεύει την χαλάρωση και έχει ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό. Κατά κύριο λόγο, το αφέψημα με το υπέροχο άρωμα λεβάντας μειώνει τα συμπτώματα του άγχους και προσφέρει στον οργανισμό την ηρεμία που του αρμόζει. Η λεβάντα κατευνάζει την υπερένταση και αντιμετωπίζει ..
1,50€
Χωρίς ΦΠΑ:1,50€
 Μαϊντανός 30gr
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Divinum
Ο μαϊντανόςθεωρείται ότι είναι πλούσια πηγή βιταμινών A, C, E και σιδήρου. Χρησιμοποιείται φρέσκος και αποξηραμένος στην μαγειρική προσδίδοντας όλες τις θρεπτικές ουσίες στο φαγητό σας και κατά συνέπεια στον οργανισμό. Ο μαϊντανός είναι ένα διουρητικό βότανο το οποίο συντελεί στην θερ..
1,20€
Χωρίς ΦΠΑ:1,20€
 Πράσινο τσάι 50gr
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Divinum
Το πράσινο τσάιπεριέχει 6 βασικές πολυφαινόλες, γνωστές σε μας ως κατεχίνες. Οι κατεχίνες που περιέχονται στο πράσινο τσάι, ανανεώνουν τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες που καταστρέφουν τα κύτταρα. Ακόμα, συντελεί στην πρόληψη της εκδήλωσης του πονόλαιμου, του κρυώματος, αλλά..
1,50€
Χωρίς ΦΠΑ:1,50€
 Σημύδα 30gr
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Divinum
Η σημύδαφαίνεται να είναι ο δυνατότερος αντίπαλος της κυτταρίτιδας. Τα φύλλα της σημύδας έχουν αυξημένη περιεκτικότητα φλαβονοειδών ουσιών, τα οποία ενεργοποιούν τον μεταβολισμό του οργανισμού. Πιο συγκεκριμένα, το περιεχόμενο των φλαβονοειδών καθιστούν το βότανο διουρητικό ..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,60€
 Ταραξάκο 30gr
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Divinum
Το ταραξάκοέχει ευεργετικές ιδιότητες και καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες. Είναι καλό διουρητικό και αντισηπτικό του ουροποιητικού συστήματος. Το ταραξάκο βοηθά σε περίπτωση κατακράτησης υγρών και λόγο των ιδιοτήτων του συμβάλλει στις λοιμώξεις του ουροποιητικού και ..
2,20€
Χωρίς ΦΠΑ:2,20€
Ginkgo Biloba 30gr
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Divinum
o Ginkgo Biloba (Γκίνγκο Μπιλόμπα)είναι δέντρο που φτάνει μέχρι τα 35 μέτρα ύψος. Είναι αγαπημένο βότανο των Κινέζων και των Ιαπώνων που το χρησιμοποιούν για την ενίσχυση της λειτουργίας του εγκεφάλου, την βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης. Θεωρείται μια εξαιρετική φυσική ..
2,20€
Χωρίς ΦΠΑ:2,20€
Αγγελική 30gr
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Divinum
Η αγγελικήΗ ρίζα έχει κερδίσει τη φήμη ως το «απόλυτο βότανο» για τις γυναίκες. Είναι χρήσιμο βότανο στην προσπάθεια για τον τερματισμό των εξάψεων και τις κράμπες της περιόδου. Παρέχει φυσική εξισορρόπηση και ομαλοποιεί τον κύκλο συμβάλλει ιδιαίτερα στις διαταραχές και τα συμπτώματα της ε..
2,00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,00€
Αγριάδα 30gr
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Divinum
Η αγριάδαείναι ένα δραστικό και διουρητικό βότανο. Η αγριάδα είναι κατάλληλη για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος και παρόμοιων προβλημάτων. Καταπολεμά τις πέτρες των νεφρών και της χολής και λόγω των ιδιοτήτων της συμβάλλει στη θεραπεία του προστάτη και της κυστίτιδας. Η δρ..
1,20€
Χωρίς ΦΠΑ:1,20€
Κατασκευαστής: Divinum
Το άγριο τριαντάφυλλοή αλλιώς κυνόροδο είναι ο ρυθμιστής του ανοσοποιητικού συστήματος. Ενισχύει τον οργανισμό και του παρέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C με αποτέλεσμα να θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού, να τον τονώνει και να τον προστατεύει από αίσθημα εξάντλησης και κόπωσης. Επίσης το άγρ..
1,20€
Χωρίς ΦΠΑ:1,20€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 43 (4 Σελ.)